WEB ontwikkeling & design BLOG

WEB ontwikkeling & design BLOG

Waarom ?

Deze blog biedt een platform om informatie te delen over HTML & CSS, JavaScript, PHP, (My)SQL, ... .
Niet alleen voor de cursisten en lesgevers uit de afdeling WEB ontwikkeling & design van het SCVO-ENCORA, Grote Steenweg 226 te Berchem - Antwerpen, maar met en door iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkeling van het internet

Microsoft betaalt meer dan 23 miljard euro voor LinkedIn

AlgemeenGeplaatst door Micky 13 jun, 2016 18:39:58

Zojuist gelezen op "De Redactie"

Microsoft heeft aangekondigd dat het de sociaalnetwerksite LinkedIn overneemt voor 23,2 miljard euro. De website heeft wereldwijd meer dan 400 miljoen gebruikers en wordt omschreven als de netwerksite voor professionals.

Het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft heeft een akkoord bereikt over de overname van de sociaalnetwerksite LinkedIn afgerond. Microsoft betaalt 23,2 miljard euro voor de overname van LinkedIn en daarmee is het meteen ook de grootste overname ooit voor van het concern.

LinkedIn heeft op dit ogenblik 433 miljoen geregistreerde gebruikers, waarvan er meer dan 100 miljoen de site maandelijks bezoeken. Het bedrijf werd in 2003 opgericht als een professioneel sociaal netwerk dat onder meer werkzoekenden en bedrijven met elkaar in contact brengt. In 2011 ging LinkedIn naar de beurs.

Toezichthouders moeten nog groen licht geven
  • Reacties(0)//www.webontwikkeling.info/#post19